De är gjorda med matsmältningsegenskaperna hos kol, kända för sin förmåga att hjälpa till att driva ut gaser och reglera diarré, så de kombineras med fänkål och citronmeliss för att lindra matsmältningsproblem. Fördelar Det minskar gaser och besvär i tarmen, så det blandas med fänkål för att få ett naturligt botemedel som minskar inflammation och smärta orsakad av matsmältningsbesvär. Det neutraliserar virus och bakterier i matsmältningssystemet, eftersom träkol hjälper till att minska dem och förhindrar maginfektioner och virus. Smärtan av bukmuskelsammandragningar lindras av citronmeliss, som har avslappnande egenskaper som kan hjälpa till att lugna nerverna som orsakar buksmärtor. Det förbättrar intestinal transit, eftersom det lindrar diarré och underlättar minskningen av toxiner, vilket förhindrar matsmältningsproblem orsakade av överätande. Det är ett kosttillskott designat för att lindra matsmältningsbesvär och hjälpa till att upprätthålla en god hälsa tack vare en blandning av naturliga ingredienser som minskar allt från tarmgas till mikrober. Hur man använder: Ta 2-3 kapslar dagligen, efter huvudmåltider.